www.markvelde.eu

Prijzen 2022

Prijzen 2024

Prijzen per 1 December 2022  

Zeer grote hond

Grote & kleine hond

€ 18,00

€ 17,00

DAGOPVANG


Voor dagopvang wordt gewerkt met een abonnement-systeem, waarbij je dus 1 x per maand vooraf een rekening toegestuurd krijgt (vergelijkbaar met de sportschool).

 

Spelregels om gebruik te maken van de dagopvang:

  • Minimaal 1 vaste dag per week
  • Voor degene die nu wisselende dagen komen; dit kan zolang er plaats is. Ik ga de dagopvang  uitbreiden, dus op de korte termijn zal dit nog wel goed gaan.
  • Ruilen kan, mits plaats, in DEZELFDE week
  • Maandelijks in de 3e week van de maand ontvang je de rekening van de volgende maand (plus eventuele extra dagen van de vorige maand); betaling voor de 1e van de nieuwe maand.
  • Dag-opvangdagen worden gecompenseerd wanneer de hond in de betreffende week bij mij logeert (je betaald dan de logeer-kosten)
  • Dagopvangdagen worden uiteraard gecompenseerd wanneer het pension gesloten is ivm mijn eigen vakantie of onderhoud.
  • Veranderingen van het abonnement dienen aangegeven te worden VOOR de 20e van de voorgaande maand. (Bijvoorbeeld, van 1 naar 2 dagen per week, of andersom)
  • Brengen kan tussen 07.00 en 10.00 uur,  Halen kan tussen 17.00 en 19.00 uur.  Afwijkende tijden (tussen 10.00 en 17.00 uur)  zijn bij uitzondering mogelijk, altijd in overleg.

 

Kosten vanaf 1-3-2024


Euro per maand:

 

1 dag/week    61,-

2 dag/week    117,-

3 dag/week    169,-

 


Ik kan me voorstellen dat er nog vragen zijn…vraag gerust!

.

Voor iedere 2e hond uit het zelfde gezin wordt een korting gegeven van 0,50 Euro per dag (dit geldt niet voor dagopvang)

Voor het hoogseizoen, van 1 juli tot 1 oktober geldt een hoogseizoentoeslag van 1,00 Euro per hond per dag.

Voor Oudejaarsavond geldt een toeslag van 5,- Euro.

Alle honden die voor het eerst bij ons komen tijdens het hoogseizoen moeten vooraf al minimaal 1 dag (24 uur) ter kennismaking bij ons zijn geweest. Pas na een wederzijds goed verlopen kennismaking, kan een reservering voor het hoogseizoen bevestigd worden.

Voor alle schoolvakanties (regio Noord en Midden) en het hoogseizoen van 1 juli tot en met 30 september geldt de annuleringsregeling zoals vastgelegd in de Algemene voorwaarden van Dibevo:

 

“Bij annulering door de consument gelden voor deze de volgende betalingsverplichtingen: – Annulering tot 2 maanden (60 dagen) voor het ingaan van de overeenkomst: de aanbetaling – Annulering tot 1 maand voor het ingaan van de overeenkomst: 50% van de prijs – Annulering tot 2 weken vóór het ingaan van de overeenkomst:75% van de prijs – Annulering binnen 2 weken voor het ingaan van de overeenkomst: 100% van de prijs”

 


(wij zijn gedurende het hoogseizoen helemaal vol en moeten dus mensen (en dieren) teleurstellen. Het is meestal niet mogelijk om op het laatste moment geannuleerde plaatsen nog weer te vullen, omdat mensen inmiddels andere oplossingen hebben gevonden).

Voorwaarden


Bij ons gelden de algemene voorwaarden van DIBEVO.
 
http://www.dibevo.nl/files/uploads/docs/Algemene_voorwaarden_dierenpensions.pdf