www.markvelde.eu

Even voorstellen

Even voorstellen: Monique

Inmiddels al weer 11 jaar geleden durfde ik het aan om van mijn passie mijn werk te maken. Na jarenlang heel veel gewerkt en gereisd te hebben, wilde ik iets doen wat ik "echt"  leuk vind. Ik heb toen Dierenhotel Markvelde overgenomen.
20 jaar geleden kwamen mijn eerste honden in huis en uiteraard heb ik ook regelmatig gebruik gemaakt van een dierenhotel. Ik weet nog goed dat ik stad en land heb bezocht om maar een hele goede plek te vinden voor mijn honden. Ik wilde natuurlijk dat ze goed behandeld werden, dat ze verbleven in schone kennels, dat ze regelmatig naar buiten mochten om te spelen, maar ook dat er wat persoonlijke aandacht voor ze was. Een vriendelijk woord, een aai en een knuffel.
Wat ik voor mijn eigen honden wilde kan ik nu ook voor anderen waar maken!

Inmiddels is mijn familie van 2 honden (Pippi, een Friese Stabij en Darwin (de professor en een kindje van Joris en Pippi) weer uitgebreid met Renske. Renske is een herplaatster, een kruising Friese Stabij/Wetterhoun. Ik woon bij het dierenhotel dus met elkaar hebben we veel tijd, ruimte en speelmaatjes.

Naast het pension besteed ik ook tijd aan mijn andere droom: dogpool, een hondenzwembad voor warm water therapie en massage van honden met zere botten en spieren. Het is geweldig om te zien en te voelen hoe honden opknappen van het zwemmen, hoe leuk te het vinden en hoe heerlijk ze in mijn armen kunnen ontspannen.

Monique, Joris en Bessie, 2011