www.markvelde.eu

Praktische Informatie

Wat meenemen?

dat uw huisdier bij ons te gast is hebben wij ook het paspoort nodig met daarin het bewijs dat de inentingen in orde zijn voor:

Iedere keer

Honden:

- Hondenziekte en Parvo

- Ziekte van Weil en

- Kennelhoest (let op: uw hond dient ge-ent te zijn voor zowel Para-influenza als Bordetella, nr's 7 en 8 in het paspoort)

Wilt u liever niet enten, dan is verklaring van de dierenarts, met de resultaten van een titter-bepaling ook voldoende voor Hondenziekte en Parvo. Ziekte van Weil en Kennelhoest kunnen (nog) niet getiterd worden. Hiervoor zijn dus altijd entingen nodig (jaarlijks). Een titerbepaling mag niet ouder zijn dan 2 jaar.Bij binnenkomst brengen we samen uw hond naar een van onze speelweides. Hier kan hij of zij nog even lopen en tot rust komen voordat ze naar de kennel wordt gebracht.
Daarna nemen wij de eventuele bijzonderheden met elkaar door: eten, medicijnen, gedrag, voorkeuren enzovoort.
We controleren de in-entingen en handelen de verdere administratie af.

Wij vragen u het eigen voer van uw hond mee te nemen. In afgepaste zakjes per maaltijd (2 x per dag) of in een grote, afsluitbare verpakking met een maatbeker.

Wilt u dat er vers vlees gevoerd wordt, dan dient dit afgenomen te worden van ons. Ivm beperkte vriezer-ruimte kunt u geen eigen diepvries vlees meenemen. Overleg even over de hoeveelheden en wat de hond eventueel wel of niet lekker vindt. U ontvangt dan een aparte kostenopgave, afhankelijk van de hoeveelheid vlees per dag.


Ook eventuele medicijnen zullen wij, volgens uw instructie toedienen.

Wilt u een eigen dekentje, mand of speeltje meenemen. Ook dat kan. Wij garanderen echter niet dat deze heel en/of schoon weer thuis komen :).
Neemt u zelf geen mand of deken mee, dan hebben wij er voldoende beschikbaar.